RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách, recepty Pečený vepřový ořez na bylinkách, Pečený, vepřový, ořez, na, bylinkách


Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách

Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečený vepřový ořez na bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g vepřového ořezu, olivový olej, 1 cibule, 2 větší stroužky česneku, libeček, celerová nať, pažitka, kadeřavá petrželka, majoránka, oregáno, tymián, sůl, 3 lžičky-1 lžíce Solamylu. Bylinky pokud možno čerstvé ze záhonku a kdo by chtěl ostřejší dá si ještě chilli a nemáme-li bylinky čerstvé, dáme sušené..

Pečený vepřový ořez na bylinkách
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách

Recept na Pečený vepřový ořez na bylinkách:
Do pekáčku si nalijeme asi 100 ml oleje, přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky, česnek na plátky, mletou papriku, nahrubo posekanou petrželku, libeček, nať celeru, pažitku, majoránku, oregáno, tymián, všechno osolíme, promícháme a do této marinády dáme ořez nasa, pěkně promícháme, aby byly bylinky s olejem všude a dáme přes noc do lednice marinovat(stačí i pár hodin). Druhý den znova promícháme přikryjeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby na 200 st. V polovině pečení zalijeme vodou, abychom měli dobrou šťávu a ke konci pečení si rozpustíme v malém množství vody Solamyl, zalijeme šťávu, dosolíme a ještě 10-15 minut propečeme do zhoustnutí šťávy a můžeme servírovat.

Poznámka k receptu na Pečený vepřový ořez na bylinkách:
Ořez je sám o sobě bezvadné maso a proto si nezaslouží nějak ho moc překořeňovat, ovšem bylinky, ty tu chuť masa jen podtrhnou. Podávala jsem předvařené a upečené, napůl rozkrojené brambory i se slupkou. Masíko bylo po upečení krásně křehoučké! Dělala jsem pro nás dva z kila masa aby zbylo na zítra a měli jsme co dělat, abychom to nesnědli všechno, jak moc nám to chutnalo!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený vepřový ořez na bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 26.09.2012
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1000 g vepřového ořezu, olivový olej, 1 cibule, 2 větší stroužky česneku, libeček, celerová nať, pažitka, kadeřavá petrželka, majoránka, oregáno, tymián, sůl, 3 lžičky-1 lžíce Solamylu. Bylinky pokud možno čerstvé ze záhonku a kdo by chtěl ostřejší dá si ještě chilli a nemáme-li bylinky čerstvé, dáme sušené.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený vepřový ořez na bylinkách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený vepřový ořez na bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený vepřový ořez na bylinkách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist