Recept na „Pečený“ Segedínský guláš
Recept na „Pečený“ Segedínský guláš je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě „Pečený“ Segedínský guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
½ kg vepřového masa 1 sklenka sladkokyselého zelí (celá i s nálevem) velká cibule sůl pepř mletá sladká paprika.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na „Pečený“ Segedínský guláš
Recept na „Pečený“ Segedínský guláš: Do hrnce nakrájíme na kostičky vepřové maso, syrovou cibuli na větší kousky (na měsíčky), vyklopíme celou sklenici zelí, opepříme, osolíme a obarvíme mletou paprikou. Důkladně promícháme, přikryjeme poklicí a vložíme do trouby. Nejdříve pečeme na 250°C asi ½ hodiny, poté ubereme teplotu na 200°C a dopečeme asi 1 hodinu. Guláš přendáme do jiného hrnce a na plotně zaděláme zakysanou smetanou. Lze také použít ¼ l mléka + hladká mouka. Jako přílohu podáváme houskový, ale klidně i bramborový knedlík…. Tento guláš je opravdu výtečný !!!!
Poznámka k receptu na „Pečený“ Segedínský guláš: U nás omáčky moc nevaříme, ale tento "segedín" tak ten děláme rádi.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu „Pečený“ Segedínský guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Beetty
- Datum vložení: 07.04.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: ½ kg vepřového masa 1 sklenka sladkokyselého zelí (celá i s nálevem) velká cibule sůl pepř mletá sladká paprika
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na „pečený“ segedínský guláš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na „Pečený“ Segedínský guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď „Pečený“ Segedínský guláš
|
|