|
Recept na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou
Recept na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
l kg libovějšího bůčku bez kostí, nejlépe špička 1 velké jablko 1 ks čerstvého fenyklu 2 včerejší rohlíky 1 vejce mléko strouhanka l lžička mletého zázvoru / nemusí být / kmín sůl mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou
Recept na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou: Rohlíky pokrájíme na kostičky, zalijeme troškou mléka a necháme je chvíli nasáknout. Jablko oloupeme a i s fenyklem jemně pokrájíme. Obojí přidáme k rohlíkům, osolíme, opepříme, přidáme žloutek, zázvor, zahustíme strouhankou a nakonec vmícháme sníh z bílku. Do masa prokrojíme kapsu, naplníme nádivkou a sepneme špejlí nebo jehlou. Na povrchu osolíme, pokmínujeme, pekáček přikryjeme / stačí alobalem / a dáme péct do vyhřáté trouby, cca 200°C. Když je maso téměř měkké, odkryjeme a dopečeme dozlatova. Jestliže zbyde nádivka, vytvarujeme šišku a dáme ji péct s masem nebo ji dáme do jiné formy, např. srnčího hřbetu a upečeme zvlášť.
Poznámka k receptu na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou: Díky Jani, moc jsi mě potěšila a musím Ti říct, že Tvé fotky jsou - a to už delší dobu - nádherné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 20.03.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: l kg libovějšího bůčku bez kostí, nejlépe špička 1 velké jablko 1 ks čerstvého fenyklu 2 včerejší rohlíky 1 vejce mléko strouhanka l lžička mletého zázvoru / nemusí být / kmín sůl mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený bůček s jablečno-fenyklovou nádivkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|