RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku, recepty Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku, Pečený, bůček, na, medu, víně, česnek


Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku

Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg vepřového bůčku 250g medu 3dcl červeného vína 4 větší cibule 5 stroužků česneku 2 bobkové listy 10 kuliček pepře 5 kuliček nového koření grilovací koření sůl pepř.

Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku

Recept na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku:
Kůži na mase nakrojíme na mřížku,oslolíme opepříme a potřeme grilovacím kořením ze všech stran.Ve 125 gramech medu rozmícháme 2,5dcl vína a přidáme bobkové listy,pepř,nové koření a na plátky nakrájený česnek.Maso vložíme do misky a přelijeme marinádou poté necháme 24hodin odpočinout.V pekáči vytvoříme lůžko z nahrubo nakrájené cibule do kterého vložíme maso s marinádou.Pekáč přiklopíme a vložíme do trouby rozehřáté na 150 stupnů.Po hodině pečení odkryjeme,otočíme a pečeme bez přiklopení na 200stupnů.Maso podle potřeby podléváme vodou(nemělo by být potřeba bůček pustí dost štávy).Podle potřeby maso otáčíme a 10 minut před koncem pečení přelijeme zbytkem medu rozmíchaném v 0,5dcl vína.

Poznámka k receptu na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku:
Víno můžete nahradit pivem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Alexx
  • Datum vložení: 12.05.2014
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1kg vepřového bůčku 250g medu 3dcl červeného vína 4 větší cibule 5 stroužků česneku 2 bobkové listy 10 kuliček pepře 5 kuliček nového koření grilovací koření sůl pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist