|
Recept na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Recept na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g pěkného libového vepřového masa, 100g anglické slaniny, kus pórku, 100g salámu Fuet(nebo podobný), 1 paprika, 2 menší cibule, instantní jíška(asi tak 2 lžíce). Na šťávu- 2 lžíce sójové omáčky, 100 ml slunečnicového oleje, 1 lžička zázvoru. 1 lžička oregána, 1 lžička rozmarýnu, 1 lžičku provensálských bylinek, dost soli(maso nesolíme)..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Recept na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou: Maso si nakrájíme na menší čtverečky, mírně je naklepeme a naložíme do šťávy-do oleje přimícháme veškeré koření, sůl a promícháme. Maso necháme alespoň 1 hodinu ve šťávě, jen občas maso promícháme. Mezitím si nakrájíme ingredience na jehlu, cibuli+pórek+salám na kolečka, papriku s anglickou slaninou na menší kousky a pak i s odpočinutým masem všechno střídavě napícháme na jehlu(4 jehly). Do pekáčku nalijeme tak polovinu šťávy co nám zbyla, na ní naskládáme jehly a dáme péct na míň a déle, aby maso bylo pěkně měkké. Za dobu pečení jehly párkrát otočíme a ke konci pečení si do zbylé šťávy nalijeme 2 dcl teplé vody, přidáme instantní jíšku, mícháme jí, až se nám rozpustí, zalijeme ní jehly v pekáčku a chvíli ještě pečeme.
Poznámka k receptu na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou: Moje improvizace, která se vskutku co do chuti podařila velmi!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 03.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g pěkného libového vepřového masa, 100g anglické slaniny, kus pórku, 100g salámu Fuet(nebo podobný), 1 paprika, 2 menší cibule, instantní jíška(asi tak 2 lžíce). Na šťávu- 2 lžíce sójové omáčky, 100 ml slunečnicového oleje, 1 lžička zázvoru. 1 lžička oregána, 1 lžička rozmarýnu, 1 lžičku provensálských bylinek, dost soli(maso nesolíme).
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené maso na jehle s delikatesní šťávou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|