|
Recept na Pečené maso na černém pivu a zelenině
Recept na Pečené maso na černém pivu a zelenině je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pečené maso na černém pivu a zelenině budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 1 kg plecka nebo krkovičky, 2 lžíce sádla, 2 cibule, 1 mrkev, 4 stroužky česneku, kousek celeru a zázvoru, půlka bujonu a nesmíme zapomenout na černé pivo asi 2 deci..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečené maso na černém pivu a zelenině
Recept na Pečené maso na černém pivu a zelenině: Pekáček vymažeme sádlem vložíme nakrájené maso na kostky, osolíme, opepříme, přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na nudličky nebo na kolečka, půlku bujonu a samozřejmě černé pivo, přikryjeme pekáček a pečeme asi hodinu na 190-200°C, potom sundáme víko a dopékáme do zlatova. Asi po 1/2 hodině maso vybereme na talíř a pekáček dáme zpět do trouby vypéct skoro na tuk a pak dáme maso zpět do pekáčku a můžeme podávat s vařeným bramborem anebo co kdo má rád.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečené maso na černém pivu a zelenině, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lopta40 (milan)
- Datum vložení: 13.04.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Asi 1 kg plecka nebo krkovičky, 2 lžíce sádla, 2 cibule, 1 mrkev, 4 stroužky česneku, kousek celeru a zázvoru, půlka bujonu a nesmíme zapomenout na černé pivo asi 2 deci.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečené maso na černém pivu a zelenině,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečené maso na černém pivu a zelenině - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečené maso na černém pivu a zelenině
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|