RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu, recepty Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu, Pečená, vepřová, žebírka, na, pomerančích, medu


Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu

Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kg vepřových žebírek 1 pomeranč 4 polévkové lžíce medu 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice 1 čajová lžička worcesterové omáčky provencálské bylinky grilovací koření koření pikantní žebírka 1 čajová lžička chilli koření pepř sůl rucola pečivo.

Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu
Zvětšit obrázek

Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu

Recept na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu:
1. předehřejeme troubu na 220°C 2. do hrnce s vodou dáme hrst provencálských bylinek, vodu osolíme 2. žebírka předvaříme po dobu 10-12 min., podle tloušťky 3. během vaření si nachystáme marinádu z medu, plnotučné hořčice, worcesterové omáčky, šťávy z ½ pomeranče a chilli 4. předvařená žebra dáme do kutchanu nebo zapékací mísy 5. osolíme, opepříme, nakořeníme grilovacím kořením a kořením pikantní žebírka 6. podlijeme vývarem a namarinujeme ¾ marinády 7. na žebra naskládáme pro hezkou vůni nakrájená kolečka ze zbylé ½ pomeranče 8. kutchan nebo zapékací mísu přiklopíme, dáme péct na hodinu v troubě na 220°C 9. ke zbylé marinádě přilijeme naběračku vývaru a po ½ hodině pečení žebra přelijeme 10. podáváme s pepřovou rucolou a teplým pečivem s bylinkami *TIP*: Šťávu z výpeku servíruje v malých mističkách k jídlu pro namáčení nebo jí můžeme nechat lehce nesáknout pečivo jako přílohu. Dobrou chuť.

Poznámka k receptu na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu:
K receptu nejsou žádné komentáře.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: numeromis (Tomáš Rouš)
  • Datum vložení: 22.04.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 2 kg vepřových žebírek 1 pomeranč 4 polévkové lžíce medu 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice 1 čajová lžička worcesterové omáčky provencálské bylinky grilovací koření koření pikantní žebírka 1 čajová lžička chilli koření pepř sůl rucola pečivo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená vepřová žebírka na pomerančích a medu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist