Recept na Pečená krkovička v kabátku
Recept na Pečená krkovička v kabátku je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pečená krkovička v kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky krkovičky á 250g 1 větší cibule 100g strouhaného sýra staročeské koření sůl,kmín 50g tatarky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pečená krkovička v kabátku
Recept na Pečená krkovička v kabátku: Plátky masa omyjeme, osušíme, mírně posolíme a posypeme kořením. Tatarku rozetřeme na povrch, poklademe na kolečka nakrájenou cibulí a zasypeme sýrem. Abych nemusela "řešit" přílohu, obložila jsem dokola plátky syrových neoloupaných brambor (cca 300g) a ty jsem posypala kořením na americké brambory. Pod pokličkou pekla při 180°cca 1 hodinu.
Poznámka k receptu na Pečená krkovička v kabátku: Brambory nebyly opečené, ale i tak jsem byla spokojená. Jako přílohu jsem měla salát z pečených paprik.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená krkovička v kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: stakul (Stanislava Kulhánková)
- Datum vložení: 04.07.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 2 plátky krkovičky á 250g 1 větší cibule 100g strouhaného sýra staročeské koření sůl,kmín 50g tatarky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená krkovička v kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená krkovička v kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená krkovička v kabátku
|
|