|
Recept na Pavlův plněný bůček
Recept na Pavlův plněný bůček je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pavlův plněný bůček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřový bůček s kůží-široký hořčice kremžská cibule paprikový lusk uzené maso plátkový sýr grilovací koření kmín,pepř a sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pavlův plněný bůček
Recept na Pavlův plněný bůček: Bůček vykostím, opatrně do něj udělám kapsu, kterou mírně prosolím, popepřím, pomažu hořčicí a vložím na drobno nakrájené uzené maso, cibuli na půlkroužky, papriku na nudličky a přikryju plátky sýru. Vše v kapse posypu gril.kořením a kapsu uzavřu buď sešitím potr.nití, nebo jak je vidno na obrázku-jehlami. Kůži nařežu na kostky,aby se pěkně propekla a nepřipálila se. Bůček vložím na sádle vymazaný plech, mírně podleji vývarem a přikryté peču asi 1 a půl hodiny. Občas podleji a když začne masíčko zlátnout přidám zbytky, které mi zbyly z uzeného, cibule a papriky a již nepřikryté nechám dopéct na zlatavou kůrčičku. Šťávu sliji do kastrůlku,zahustím tmavou jíškou.
Poznámka k receptu na Pavlův plněný bůček: Pravda je, že sýr při pečení částečně vytekl do šťávy, ale ten udělal vynikající chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pavlův plněný bůček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pavelk (Pavel K)
- Datum vložení: 21.12.2010
- Počet porcí: 6-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřový bůček s kůží-široký hořčice kremžská cibule paprikový lusk uzené maso plátkový sýr grilovací koření kmín,pepř a sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pavlův plněný bůček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pavlův plněný bůček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pavlův plněný bůček
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|