Recept na Pastýřské hovězí plátky
Recept na Pastýřské hovězí plátky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Pastýřské hovězí plátky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky zadního hovězího masa 2 nožičky klobásy 1 větší cibule 200 g uzeného sýra kečup plnotučná hořčice hladká mouka sůl pepř olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pastýřské hovězí plátky
Recept na Pastýřské hovězí plátky: Plátky masa osolíme, opepříme, okraje nařízneme a naklepeme paličkou. Potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Maso vyjmeme a ve výpeku orestujeme proužky cibule a kolečka klobásy. Plátky masa vrátíme zpět do pánve, zalijeme vodou tak, aby byly do poloviny ponořené a asi hodinu dusíme pod pokličkou. Poté vše přendáme do zapékací nádoby, posypeme nastouhaným uzeným sýrem, postříkáme kečupem a dáme do trouby na 200 stupňů zapéct až do zezlátnutí sýra.
Poznámka k receptu na Pastýřské hovězí plátky: Moc dobrá varianta na hovädzie mäso,bolo to výborné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pastýřské hovězí plátky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dzungila (Andrea)
- Datum vložení: 17.05.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 plátky zadního hovězího masa 2 nožičky klobásy 1 větší cibule 200 g uzeného sýra kečup plnotučná hořčice hladká mouka sůl pepř olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pastýřské hovězí plátky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pastýřské hovězí plátky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pastýřské hovězí plátky
|
|