Recept na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)
Recept na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept) je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pórek - 1 ks sůl kuřecí prsa -400 g kmín česnek -1 stroužek grilovací koření -1 lžíce příloha: brambory -5 ks máslo mléko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)
Recept na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept): Kuřecí maso nakrájíme na plátky a osolíme. Předem jsem si schovala omastek z pečeného kuřete a tím jsem maso potřela, dodá tomu chuť. Nakonec kuře posypeme grilovacím kořením. Maso poklademe do napařovací nádoby. Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k masu. Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a také dáme do napařovací mísy. Na síto v hrnci, kde se dává koření, dáme jeden dílek česneku a trochu kmínů. Dospod hrnce dáme mísu s brambory, nahoru mísu s kuřecím masem. Kuřecí maso s pórkem v hrnci vaříme 40 minut. Po 20 minutách jsem kuře otočila, znovu posypala grilovacím kořením. Když máme hotovo, dáme brambory do mísy a připravíme kaši, jak máme rádi. Kuřecí maso s pórkem a kaší zdobíme čerstvým pórkem.
Poznámka k receptu na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept): VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Swinga (Irena Schwarzová)
- Datum vložení: 09.02.2011
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: pórek - 1 ks sůl kuřecí prsa -400 g kmín česnek -1 stroužek grilovací koření -1 lžíce příloha: brambory -5 ks máslo mléko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na parní hrnec - kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Parní hrnec - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaší (můj vlastní recept)
|
|