|
Recept na Párky smažené v zelném listu
Recept na Párky smažené v zelném listu je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Párky smažené v zelném listu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 hlávka zelí 6 nožiček tenkých párků ( podle toho které máte rádi) 2 vejce hořčice 2 lžíce hladké mouky sůl, pepř, oregano strouhanka olej na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Párky smažené v zelném listu
Recept na Párky smažené v zelném listu: 1. Hlávku zelí očistíme, odkrojíme košťál, vložíme do velkého hrnce a zalijeme vroucí vodou. Necháme 5 minut spařit a poté oloupeme listy. 2. Párek rozkrojíme napůl, vložíme do zelného listu, potřeného hořčicí a zabalíme. 3. V misce vyšleháme vejce, mouku, sůl, pepř, oregano do hladkého těstíčka. 4. Balíčky nejdřív namočíme do těstíčka, pak obalíme ve strouhance, smažíme na rozpáleném oleji. 5.Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, pečivem.
Poznámka k receptu na Párky smažené v zelném listu: Recept jsem našla ve speciálu časopisu Pošli recept Uzeniny mňam!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Párky smažené v zelném listu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lilith-Isa (Šárka)
- Datum vložení: 24.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 1 hlávka zelí 6 nožiček tenkých párků ( podle toho které máte rádi) 2 vejce hořčice 2 lžíce hladké mouky sůl, pepř, oregano strouhanka olej na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na párky smažené v zelném listu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Párky smažené v zelném listu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Párky smažené v zelném listu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|