|
Recept na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát
Recept na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní.
K přípravě Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 filety pangacia cibule 4 stroužky česneku mořská sůl + omáčka Tamari směs hub v octě (malá sklenička) beztukový bujon Just (malá lžička) šálek vody + sušené sojové mléko(2 lžičky) Gustin salát: cibule (1 ks) kedlubna (1/2 ks) mrkev (2 malé) zavařená červená řepa (malý šálek+šťáva) + polentový knedlík.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát
Recept na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát: Pangacia omyjeme, pokapeme citronem,osolíme mořs.solí a pokapeme Tamari - necháme odležet. Na sezamovém oleji osmahneme do růžova cibulku a česnek, přidáme filetky. Podlejeme trochou vody, přidáme bujon a dusíme. Přidáme houby a pár lžic octa, ve kterém byly naložené-dusíme. Ke konci přidáme sušené sojové mléko zašlehané ve vodě, zavaříme a na zahuštění použijeme Gustin rozpuštěný v trošce vody. Na salát si dáme vařit vodu s trochou soli...v době varu přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a blanšírujeme. Až změkne, vyjmeme ji a do stejné vody dáme blanšírovat kedlubnu na tenké nudličky, po změknutí zase vyndáme a do vřelé vody vhodíme mrkev na kolečka. Oblanšírovanou zeleninku smícháme s červenou řepou a její šťávou. Dáme vychladit. Vývar ze zeleniny nevylévejte - máte základ na polévku, nebo jím můžete podlévat masko.-)
Poznámka k receptu na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát: moc hezké
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Sabinka (Sabina)
- Datum vložení: 05.10.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní
- Suroviny: 2 filety pangacia cibule 4 stroužky česneku mořská sůl + omáčka Tamari směs hub v octě (malá sklenička) beztukový bujon Just (malá lžička) šálek vody + sušené sojové mléko(2 lžičky) Gustin salát: cibule (1 ks) kedlubna (1/2 ks) mrkev (2 malé) zavařená červená řepa (malý šálek+šťáva) + polentový knedlík
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangacius s houbovou omáčkou, blanšírovaný salát
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|