|
Recept na Panenčina kapsička plná restované zeleniny
Recept na Panenčina kapsička plná restované zeleniny je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Panenčina kapsička plná restované zeleniny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400-500 gr vepřové panenky, sůl, pepř, 1/2 mladé cukety, 2 pol. lž. sušených rajčat, 2 cibule, 1 pol. lž. oleje z nakládaných rajčat + 1 pol. lž. másla, 1 čaj. lž. oblíbeného koření /Hungaria Reny/ hladká mouka na obalení masa a zahuštění omáčky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Panenčina kapsička plná restované zeleniny
Recept na Panenčina kapsička plná restované zeleniny: Vepřovou panenku nakrájíme na širší plátky nebo na motýlka, opatrně naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi na oleji z rajčat a másle orestujeme na kostičky nakrájenou 1 cibuli, cuketu a sušená rajčata, směs jemně osolíme, opepříme a okořeníme kořením, restujeme dokud se neodpaří veškerá tekutina. Směs pak rozdělíme na plátky masa a maso sepneme párátky, obalíme v hladké mouce. V pekáčku rozehřejeme olej, orestujeme dozlatova nakrájenou cibuli, maso zprudka orestujeme ze všech stran, vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. a pečeme 15 minut, pak maso z výpeku vyjmeme, vydusíme na ohni do tuku, zasypeme 2 pol. lž. hladké mouky, mouku osmahneme, podlijeme asi 2 dcl vody, důkladně promícháme dohladka, provaříme 15 minut, omáčku dochutíme dle své chuti, na závěr vložíme upečené kapsičky zpět do omáčky a necháme prohřát. Nezapomeneme odstranit párátka.
Poznámka k receptu na Panenčina kapsička plná restované zeleniny: Ivulinko, veprovou panenku muzu 100krat jinak..... Krasny recept, krasne nafoceno, neni co dodat, nez prihodit bodik. Dekuji za inspiraci.....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panenčina kapsička plná restované zeleniny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 28.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400-500 gr vepřové panenky, sůl, pepř, 1/2 mladé cukety, 2 pol. lž. sušených rajčat, 2 cibule, 1 pol. lž. oleje z nakládaných rajčat + 1 pol. lž. másla, 1 čaj. lž. oblíbeného koření /Hungaria Reny/ hladká mouka na obalení masa a zahuštění omáčky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panenčina kapsička plná restované zeleniny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panenčina kapsička plná restované zeleniny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panenčina kapsička plná restované zeleniny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|