Recept na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové
Recept na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lauki (druh tykve) oškrábané a nakrájené na kostky 4 čerstvá nakrájená rajčata nebo půl konzervy 2 nakrájené cibule 1 miska namočené channa dal (viz fotografie) 1 žíce česnekovo zázvorové pasty 1/2 lžíce celého římského kmínu 1/2 lžíce mletého koriandru 1/2 lžíce mleté kurkumy 1/2 lžíce mletého chilli 1/2 lžíce soli rostliný olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové
Recept na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové: Do horkého oleje dejte smažit česnekovo-zázvorovou pastu. Přidejte cibuli a smažte dokud cibule nezačne zlátnout. Přidejte rajčata a vzápětí channa dal a lauki (tykev). Zamíchejte. Přidejte všechna koření a sůl. Přidejte trochu vody a nechejte vařit na mírném ohni, dokud není vše dostatečně měkké. Můžete ozdobit čerstvým koriandrem.
Poznámka k receptu na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové: od švagrové http://www.youtube.com/watch?v=qbpOW2XOSTc v mé kuchyni http://www.youtube.com/watch?v=WPXDoYbojh8
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: arrefeena
- Datum vložení: 23.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 lauki (druh tykve) oškrábané a nakrájené na kostky 4 čerstvá nakrájená rajčata nebo půl konzervy 2 nakrájené cibule 1 miska namočené channa dal (viz fotografie) 1 žíce česnekovo zázvorové pasty 1/2 lžíce celého římského kmínu 1/2 lžíce mletého koriandru 1/2 lžíce mleté kurkumy 1/2 lžíce mletého chilli 1/2 lžíce soli rostliný olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pákistánská kuchyně - lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové
|
|