|
Recept na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence)
Recept na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence) je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- měla jsem kuřecí křídla, ale stejně dobře lze použít paličky či stehna Kořenící směs: - množství neodpovídá na jednu porci, nýbrž na několik, aby člověk nemusel všechno pokaždé všechno míchat, a drtit hořčičné semínko v hmoždíři nepovažuji za činnost, jíž bych se chtěla věnovat denně 7 polévkových lžic strouhanky poté po 1 polévkové lžíci z níže zmiňovaných: tandoori masala grilovací koření vegeta drcený kmín drcené hořčičné semínko.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence)
Recept na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence): Dala jsem si rozehřát troubu na 200°C. Všechny ingredience kořenící směsi se smíchají dohromady. Směs se dá např. ve skleničkách poměrně dlouhodobě skladovat a pravděpodobně na poprvé, pokud není úkolem nakrmit regiment, se ani nespotřebuje. V tomto případě není účel příprava akurátního množství. Křídla jsem si omyla, na hlubší talíř jsem nasypala trochu směsi (pokud pochybělo, tak jsem jen mírně dosypávala, ať jí zbytečně neplýtvám) a obalila je v ní. Položila jsem je na pečícím papírem vyložený plech a pekla cca 40-50 minut. Prostě dokud nejsou takové zlatavé a křupavé a propečené. A podle toho, jak komu peče trouba. U paliček či stehen to pravděpodobně zabere delší čas. Paličky a stehna je možné před obalením mírně posolit, protože přeci jen je to hrubší kus masa než u křídel, ale osobně jsem to nikdy nezkoušela, neboť i bez toho mi maso přišlo dost slané.
Poznámka k receptu na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence): Recept není původně můj, mamka jej vyzískala od jedné kolegyně z práce, ale netuším, jak se dotyčná dáma jmenovala a odkud jej měla ona. http://hratkyspekaci.blogspot.com/2013/10/oriental...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kaczik
- Datum vložení: 12.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: - měla jsem kuřecí křídla, ale stejně dobře lze použít paličky či stehna Kořenící směs: - množství neodpovídá na jednu porci, nýbrž na několik, aby člověk nemusel všechno pokaždé všechno míchat, a drtit hořčičné semínko v hmoždíři nepovažuji za činnost, jíž bych se chtěla věnovat denně 7 polévkových lžic strouhanky poté po 1 polévkové lžíci z níže zmiňovaných: tandoori masala grilovací koření vegeta drcený kmín drcené hořčičné semínko
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Orientální kuřecí křídla (či jiná část opeřence)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|