|
Recept na Ohnivé maso
Recept na Ohnivé maso je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Ohnivé maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty, 100 g cibule, olej, zhruba 100 - 150 g hořčice nebo jen lžíci a trošku mouky, 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl, mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ohnivé maso
Recept na Ohnivé maso: Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme až do tuku a nakonec přilijeme nálev z feferonů nebo vodu a necháme provařit. Část hořčice se může vynechat a maso před zalitím nálevem poprášit hladkou moukou a chvilku osmahnout. Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.
Poznámka k receptu na Ohnivé maso: Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není Ohnivé maso :-))
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivé maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 02.09.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: 500 g vepřové kýty, 100 g cibule, olej, zhruba 100 - 150 g hořčice nebo jen lžíci a trošku mouky, 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl, mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivé maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivé maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivé maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|