|
Recept na Ohnivé krůtí maso
Recept na Ohnivé krůtí maso je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Ohnivé krůtí maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g krůtího vykoštěného stehna bez kůže, 2 cibule nakrájené na kostičky, 5 stroužků česneku rozmačkaného, 1 menší cuketa nastrouhaná na nudličky, 2 papriky nakrájené na proužky, 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru, 2 PL chilli omáčky s česnekem, 2 KL maďarského koření od Grešíka, 1 chilli paprička nakrájená na proužky, 2 PL česnekového slunečnicového oleje, sůl, 200 ml drůbežího vývaru,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ohnivé krůtí maso
Recept na Ohnivé krůtí maso: Na rozehřátý olej dáme cibulku, přidáme chilli papričku, česnek, zázvor a chvilku restujeme. Do základu přidáme nakrájené maso a necháme opéct, osolíme, okořeníme a přidáme chilli omáčku, podlijeme vývarem a necháme dusit. Asi po 20 min. přidáme nastrouhanou cuketu a papriky necháme ještě 5 min. dusit a máme hotovo.
Poznámka k receptu na Ohnivé krůtí maso: Hani, já bych si pochutnala, jen to koření od Grešíka neznám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivé krůtí maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 26.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g krůtího vykoštěného stehna bez kůže, 2 cibule nakrájené na kostičky, 5 stroužků česneku rozmačkaného, 1 menší cuketa nastrouhaná na nudličky, 2 papriky nakrájené na proužky, 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru, 2 PL chilli omáčky s česnekem, 2 KL maďarského koření od Grešíka, 1 chilli paprička nakrájená na proužky, 2 PL česnekového slunečnicového oleje, sůl, 200 ml drůbežího vývaru,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivé krůtí maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivé krůtí maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivé krůtí maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|