|
Recept na nekynuté lívance
Recept na nekynuté lívance je zařazen v kategorii sladká jídla.
K přípravě nekynuté lívance budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g tvarohu, 200g polohrubé mouky, 2 menší nastrouhaná jablka, 150ml mléka, 80g másla, 1 vejce, špetka soli, cukr moučka, skořice, 100ml smetany ke šlehání, vanilkový cukr..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na nekynuté lívance
Recept na nekynuté lívance: tvaroh, rozehřátý tuk, mouku, aůl a vejce utřít v těsto, naředit mlékem, přidat nastrouhaná jablka. v lívanečníku osmažit. podávat posypané skořicí, moučkovým cukrem a ozdobené kopečkem smetany ušlehané s vanilkovým cukrem.
Poznámka k receptu na nekynuté lívance: Výborné je nahradit šlehačku zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovým cukrem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu nekynuté lívance, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maiia (Michaela)
- Datum vložení: 13.08.2009
- Počet porcí: asi 20 lívanců
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sladká jídla
- Suroviny: 250g tvarohu, 200g polohrubé mouky, 2 menší nastrouhaná jablka, 150ml mléka, 80g másla, 1 vejce, špetka soli, cukr moučka, skořice, 100ml smetany ke šlehání, vanilkový cukr.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nekynuté lívance,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na nekynuté lívance - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď nekynuté lívance
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|