|
Recept na Naložené syrečky - 2 způsoby
Recept na Naložené syrečky - 2 způsoby je zařazen v kategorii sýry.
K přípravě Naložené syrečky - 2 způsoby budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1. způsob naložení: 1 balení olomouckých syrečků po 6 plátcích, 1 větší cibule, 1 hlavička čínského česneku (cca 5 stroužků česneku), chilli, mletý barevný pepř, asi 1 malou lžičku - římský kmín (lze normální drcený),sůl, olej 2.způsob naložení: 1 balení syrečků, 1 cibule, uzená paprika mletá, bobkový list, citronový pepř, lžičku - římský kmín (lze normální drcený), celý koriandr (lze vynechat), sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Naložené syrečky - 2 způsoby
Recept na Naložené syrečky - 2 způsoby: Postup v 1. způsobu: Cibuli nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky. V misce smícháme syrečky, přidáme cibuli, česnek a zbylé koření dle chuti. Lehce promícháme. Směs dáme do sklenice, ale plníme jen do třetiny, syrečky se zvedaj. Zalijeme olejem, aby byly potopené, druhý a další dny doplníme olej, aby byly potopené. Po 3 dnech jsou výborné, čím déle, tím pikantnější Postup v 2. způsobu: Syrečky rozkrájíme na drobné kostičky. V misce smícháme koření kromě bobkového listu, cibuli nakrájíme nadrobno. Do sklenice dáme bobkový list. Syrečky smícháme s kořením a vložíme na bobkový list do sklenice. Zalijeme kvalitním olejem jen aby to bylo potopené a hladinu oleje doplňujeme dle potřeby. Na rozležení stačí 1 den. Ale čím dýl, tím líp
Poznámka k receptu na Naložené syrečky - 2 způsoby: Porce je na 1 sklenici , naplníme jen do třetiny, zaĺijeme olejem, protože syrečky pracujou a zvedají se, olej musíme doplňovat. Recept jsem včera večer získala od sousedky, která mě pozvala na ochutnávku, nemělo to chybu!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Naložené syrečky - 2 způsoby, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 20.02.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sýry
- Suroviny: 1. způsob naložení: 1 balení olomouckých syrečků po 6 plátcích, 1 větší cibule, 1 hlavička čínského česneku (cca 5 stroužků česneku), chilli, mletý barevný pepř, asi 1 malou lžičku - římský kmín (lze normální drcený),sůl, olej 2.způsob naložení: 1 balení syrečků, 1 cibule, uzená paprika mletá, bobkový list, citronový pepř, lžičku - římský kmín (lze normální drcený), celý koriandr (lze vynechat), sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na naložené syrečky - 2 způsoby,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Naložené syrečky - 2 způsoby - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Naložené syrečky - 2 způsoby
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|