|
Recept na Můj segedín s domácí knedlou
Recept na Můj segedín s domácí knedlou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Můj segedín s domácí knedlou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg vepřového masa, 2 cibule, 1x zelí ve sklínce, sůl, sádlo, sladká paprika, kmín mletý, bobkový list, pepř mletý, 1/2 masoxu, hladká mouka + voda na zahuštění..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Můj segedín s domácí knedlou
Recept na Můj segedín s domácí knedlou: Nejprve na sádle orestujeme na drobno nakrájenou cibulku, potom přidáme maso na kostičky a orestujeme přidáme sůl, pepř, mletý kmín, sladká papriku promícháme s masem a podlijeme trošku vodou, aby paprika nezhořkla. Přidáme bobkový list, dolijeme vodu podle potřeby a dáme vařit. Já vařila 15-20 minut v papiňáku. Po uvaření do masa vložíme proprané zelí a dáme dovařit tak, aby bylo zelí měkké. Pokud chcete mít tmavší segedin stačí v mikrovlnce ohřát trochu vody, přidat sladkou papriku, zamíchat, přidat a hned je tmavší. Přidáme kousek masoxu, pokud chcete mít víc štávičky, je potřeba přidat trochu vody. Zahustíme jen trošku, voda z moukou ( záklechtka ). Příloha domácí knedla.
Poznámka k receptu na Můj segedín s domácí knedlou: Moc chutný právě jsem dodělala, taky jsme přidala nakonec zakysanou smetanu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Můj segedín s domácí knedlou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Zdenka +++
- Datum vložení: 16.01.2011
- Počet porcí: 8 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1/2 kg vepřového masa, 2 cibule, 1x zelí ve sklínce, sůl, sádlo, sladká paprika, kmín mletý, bobkový list, pepř mletý, 1/2 masoxu, hladká mouka + voda na zahuštění.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na můj segedín s domácí knedlou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Můj segedín s domácí knedlou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Můj segedín s domácí knedlou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|