|
Recept na Můj boršč v PH
Recept na Můj boršč v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Můj boršč v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 - 500 g bravčové - vepřové pliecko 500 g hlávková kapusta - zelí 2 - 3 ks červená repa 2 ks zemiaky 1 mrkva 1 petržlen kúsok zeleru 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 2 ks bobkový list čierne korenie - pepř soľ 200 ml paradajková šťava múka na zahustenie voda kocka masoxu - kto používa, príp. polievkové korenie Maggi pri servírovaní kyslá smotana.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Můj boršč v PH
Recept na Můj boršč v PH: Mäso pokrájame na kocky, kapustu na rezance, cibuľu na drobno, všetku zeleninu na kocky cca 1x1 cm. Dáme do PH, osolíme, okoreníme - opatrne! Pridáme bobkový list, paradajkovú šťavu, rozdrobíme masox, zalejeme vodou - aby všetko bolo zakryté. Nastavíme HIGH 5 hod. Necháme variť, nevšímame si PH. Potom premiešame, zmiešame trochu polohrubej múky so studenou vodou, vlejeme do hrnca, pridáme horúcu vodu, premiešame a dochutíme. Ešte varíme HIGH ďalších 30 min. Nepridávame žiaden olej, masť, mäso obsahuje mastnoty dostatok. Mäso je krásne mäkké, zelenina sa vôbec nerozvarí.
Poznámka k receptu na Můj boršč v PH: Servírujeme s kyslou smotanou. Ja som dnes varila boršč na zajtra, tak pridávam, kým mám všetko v pamäti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Můj boršč v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 02.03.2010
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 400 - 500 g bravčové - vepřové pliecko 500 g hlávková kapusta - zelí 2 - 3 ks červená repa 2 ks zemiaky 1 mrkva 1 petržlen kúsok zeleru 1 cibuľa 3 strúčiky cesnaku 2 ks bobkový list čierne korenie - pepř soľ 200 ml paradajková šťava múka na zahustenie voda kocka masoxu - kto používa, príp. polievkové korenie Maggi pri servírovaní kyslá smotana
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na můj boršč v ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Můj boršč v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Můj boršč v PH
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|