|
Recept na Mrkvový hřbet s polevou
Recept na Mrkvový hřbet s polevou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Mrkvový hřbet s polevou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
120g másla, 1 a 1/4 šálku celozrnné žitné mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 1/2 lžičky jedlé sody, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 šálku cukru, 2 velká vejce, 1 vanilkový cukr BIO, přibližné 6 menších nastrouhaných mrkví Poleva: 150g moučkového cukru, šťáva z citronu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mrkvový hřbet s polevou
Recept na Mrkvový hřbet s polevou: Smíchejte mouku, prášek do pečiva, sodu, sůl a skořici. V jiné míse si za pomocí ručního mixéru máslo a cukr, poté přidejte vejce a vanilku. Dále zamíchejte mrkev a nakonec postupně vmíchejte mouku. Troubu si předehřejte na 250 stupňů, vymažte srnčí hřbet a naplntě jej těstem. Vložte do trouby a pečte asi 45 minut. Po vytáhnutí nechte chvíli stát a poté vyklepněte, nechte zchladnout a připravte si polevu. Smíchejte moučkový cukr s citronem a naneste na hřbet.
Poznámka k receptu na Mrkvový hřbet s polevou: Inspirace u Marthy Stewart www.marthastewart.com
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mrkvový hřbet s polevou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: teniska (Lucie)
- Datum vložení: 24.10.2010
- Počet porcí: cca 16
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: 120g másla, 1 a 1/4 šálku celozrnné žitné mouky, 1 lžička prášku do pečiva, 1/2 lžičky jedlé sody, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 šálku cukru, 2 velká vejce, 1 vanilkový cukr BIO, přibližné 6 menších nastrouhaných mrkví Poleva: 150g moučkového cukru, šťáva z citronu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mrkvový hřbet s polevou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mrkvový hřbet s polevou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mrkvový hřbet s polevou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|