|
Recept na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce
Recept na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety mořských ryb (halibut, treska a pod), sůl, pepř (dala jsem citrónový). Omáčka: olivový olej, 1 pěkný lilek, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, drcené feferonky, hrst oliv bez pecek, mletý kmín, drcený koriandr, mletá paprika, mletá kurkuma, 2 konzervy sterilovaných rajčat, sůl, pepř, 2 dl suchého červeného vína, asi 2 dl zeleninového vývaru, 2 lžíce směsi sekaných bylinek (petrželka, oregano, máta), trochu cukru na dochucení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce
Recept na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce: Nejdříve si připravíme omáčku. Lilek nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme prolisovaný česnek, všechno koření, lilek a smažíme, pak podlijeme trochou vývaru a dusíme, dokud lilek téměř nezměkne. Přidáme rajčata z konzervy, kolečka oliv, přilijeme víno, vhodíme bylinky, dochutíme a dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Do pekáčku přelijeme omáčku, navrch položíme osolené a opepřené filety, aby se nepřekrývaly a pečeme v troubě při 220°C asi 20 minut. Podáváme s brambory.
Poznámka k receptu na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce: Děkuju za zájem o recept
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 10.06.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety mořských ryb (halibut, treska a pod), sůl, pepř (dala jsem citrónový). Omáčka: olivový olej, 1 pěkný lilek, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, drcené feferonky, hrst oliv bez pecek, mletý kmín, drcený koriandr, mletá paprika, mletá kurkuma, 2 konzervy sterilovaných rajčat, sůl, pepř, 2 dl suchého červeného vína, asi 2 dl zeleninového vývaru, 2 lžíce směsi sekaných bylinek (petrželka, oregano, máta), trochu cukru na dochucení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mořská ryba na rajčatovo lilkové omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|