|
Recept na Mleté maso jako opečený prejt
Recept na Mleté maso jako opečený prejt je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Mleté maso jako opečený prejt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g mletého masa 1 cibule 2 lžíce oleje 2 lžíce sójové omáčky podle chuti: sůl, pepř, kmín, mletá paprika, majoránka, česnek 3 lžíce strouhanky 2 lžíce mléka 1 vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mleté maso jako opečený prejt
Recept na Mleté maso jako opečený prejt: Na hluboké pánvi si rozehřejeme olej, na kterém osmahneme do zlatova najemno nakrájenou cibulku. Poté vložíme maso, rozprostřeme po pánvi, podlijeme sójovou omáčkou a ochutíme dle chuti kořením a solí, česnekem (já použila sušený, určitě bude chutný i čerstvý) a smažíme do šeda. Pak stáhneme plamen na minimum, rozklepneme do masa vejce, vlijeme mléko a zasypeme strouhankou. Pořádně zamícháme, přikryjeme poklicí a necháme dusit cca 10min. Popř. pak ještě dochuťte :-) Podávala jsem s vařeným bramborem a zelným salátem.
Poznámka k receptu na Mleté maso jako opečený prejt: Upozorňuji, že množství surovin je orientační. Dělala jsem to od oka, takže jsem napsala jen popaměti, čeho jsem tam asi kolik dala :-) Smažila jsem to na titanové pánvi, takže jsem se nebála to nechat dusit dlouho.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mleté maso jako opečený prejt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: iunka
- Datum vložení: 11.04.2014
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400g mletého masa 1 cibule 2 lžíce oleje 2 lžíce sójové omáčky podle chuti: sůl, pepř, kmín, mletá paprika, majoránka, česnek 3 lžíce strouhanky 2 lžíce mléka 1 vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mleté maso jako opečený prejt,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mleté maso jako opečený prejt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mleté maso jako opečený prejt
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|