|
Recept na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky
Recept na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g sójového granulátu se zeleninou 1 velká cibule 2 sáčky čočky velkozrné ve varných sáčcích /á 120g/ 2 vejce 4 stroužky česneku majoránka sůl,pepř 1 lžíce ostřejsí harissy sójová omáčka podle chuti libeček nebo petrželka 1 kostka zeleninového bujónu hladká mouka na zahuštění 1 lžíce hořčice strouhanka na obalení 2 lžíce uzeného strouhaného sýra olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky
Recept na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky: Nejdříve si sáček s čočkou propláchneme, namočíme na 30 minut do 1 litru vody a pak uvaříme podle návodu a necháme zchladnout. Sojový granulát se zeleninou uvaříme ve vroucí vodě, do níž jsme přidali kostku bujónu podle návodu na obalu. Sójový granulát přecedíme, vymačkáme z něj přebytečnou tekutinu a necháme také zchladnout. Granulát a čočku, společně s oloupanou cibulí umeleme na masovém strojku. Přidáme vejce,koření,bylinky,utřený česnek a nasekaný libeček nebo petrželku. Vzniklou hmotu ochutíme solí, pepřem, ostřejší harissou,sójovou omáčkou,utřeným česnekem a dle potřeby zahustíme hladkou moukou. Ze vzniklé sójovo-čočkové hmoty vytvarujeme karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance, kterou jsme smíchali se strouhaným uzeným sýrem. Karbanátky pak pokládáme na plech, na který jsme vložili pečíčí papír, potřený olejem. Pečeme do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborem.
Poznámka k receptu na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky: Můžeme podávat se zeleninovým salátem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 03.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 350 g sójového granulátu se zeleninou 1 velká cibule 2 sáčky čočky velkozrné ve varných sáčcích /á 120g/ 2 vejce 4 stroužky česneku majoránka sůl,pepř 1 lžíce ostřejsí harissy sójová omáčka podle chuti libeček nebo petrželka 1 kostka zeleninového bujónu hladká mouka na zahuštění 1 lžíce hořčice strouhanka na obalení 2 lžíce uzeného strouhaného sýra olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Mleté čočkovo-zeleninové, sójové řízečky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|