Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350g jehněčího masa, nakrájené na kostky 1 hrnek řeckého jogurtu 1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši 1 lžíce rajského protlaku 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno 3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje 1 hrnek pitné vody koření: 1 bobkový list 1/2 lžíce mletého koriandrového semínka 1/4 lžičky mleté kurkumy 1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku) 1 lžička soli 1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Recept na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH: 1) Rajče odjadřete a rozmixujte s cibulí na kaši. 2) Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. 3) V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly. 4) Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. 5) Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.
Poznámka k receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH: recept na indický rogan josh
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: arrefeena
- Datum vložení: 26.02.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 350g jehněčího masa, nakrájené na kostky 1 hrnek řeckého jogurtu 1 rajče a 1 cibule, rozmixované spolu na kaši 1 lžíce rajského protlaku 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty (viz mé recepty) nebo nakrájené nadrobno 3 lžíce ghee (viz mé recepty) nebo másla, oleje 1 hrnek pitné vody koření: 1 bobkový list 1/2 lžíce mletého koriandrového semínka 1/4 lžičky mleté kurkumy 1/4 lžičky mletého kajánského pepře (nebo dle zvyku) 1 lžička soli 1/4 lžičky garam masaly (viz můj recept č.2)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na máslové jehněčí maso vařené v jogurtu ph,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
|
|