|
Recept na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Recept na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím " je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím " budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí prsa 2PL sójové omáčky 1PL octu balsamiko 1/2PL medu 1 stroužek česneku 1cm kousek zázvoru drcené chilli nebo feferonka sůl Na mrkvové zelí: 500g mrkve 1 větší cibule máslo hladká mouka drcený kmín ocet cukr sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Recept na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím ": Nejprve připravíme marinádu na maso, vyšleháme sójovku s medem a octem, rozdrtíme česnek a nastrouháme najemno zázvor, přisypeme chilli. Maso zlehka osolíme, naložíme do marinády a občas obrátíme. Zatím co se maso marinuje, uvaříme mrkvové zelí. Na másle zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a upražíme cibulovou jíšku. Nahrubo nastrouhanou mrkev přidáme k jíšce, promícháme, okmínujeme, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Nakonec dochutíme octem, případně cukrem. Maso vyjmeme z marinády, odstraníme z povrchu česnek se zázvorem a opečeme z obou stran na oleji. Těsně před dopečení přilijeme zbytek marinády a prohřejeme.
Poznámka k receptu na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím ": Andrejko, máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím ", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
- Datum vložení: 11.12.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kuřecí prsa 2PL sójové omáčky 1PL octu balsamiko 1/2PL medu 1 stroužek česneku 1cm kousek zázvoru drcené chilli nebo feferonka sůl Na mrkvové zelí: 500g mrkve 1 větší cibule máslo hladká mouka drcený kmín ocet cukr sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím ",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím " - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|