|
Recept na Marinované a pak pečené vepřové koleno
Recept na Marinované a pak pečené vepřové koleno je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Marinované a pak pečené vepřové koleno budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 vepřové koleno, 6 stroužků oloupaného + 6 stroužků neoloupaného CS česneku, 2 cibule nakrájené nahrubo, 300 ml světlého 10° piva, (byl Kozlík) sůl, čerstvě mletý pepř, grilovací česnekové koření od Vitany,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Marinované a pak pečené vepřové koleno
Recept na Marinované a pak pečené vepřové koleno: Kolena ostrým nožem nařízneme. Pořádně osolíme, lehce opepříme a potřeme drceným česnekem. Do pekáče dáme nakrájenou cibuli, neoloupaný česnek, položíme nasolené koleno a podlijeme pivkem. Necháme v chladu marinovat celou noc. Troubu si rozehřejeme na 160°C Koleno ještě okořeníme grilovacím kořením a odkryté zvolna pečeme. Při pečení otáčíme a přeléváme vypečenou šťávou, je-li potřeba podlijeme ještě pivkem. Pekla jsem asi 2 a půl hodiny, záleží na velikosti kolena a na tom jak peče trouba. Podáváme s chebem, čerstvě strouhaným křenem, hořčicí a zapíjíme dobrým pivkem.
Poznámka k receptu na Marinované a pak pečené vepřové koleno: Zdroj Apetit Leden 2013
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Marinované a pak pečené vepřové koleno, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 27.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 vepřové koleno, 6 stroužků oloupaného + 6 stroužků neoloupaného CS česneku, 2 cibule nakrájené nahrubo, 300 ml světlého 10° piva, (byl Kozlík) sůl, čerstvě mletý pepř, grilovací česnekové koření od Vitany,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na marinované a pak pečené vepřové koleno,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Marinované a pak pečené vepřové koleno - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Marinované a pak pečené vepřové koleno
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|