|
Recept na Makrela na grilu
Recept na Makrela na grilu je zařazen v kategorii dietní recepty - redukční.
K přípravě Makrela na grilu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 středně velká makrela, čerstvá nebo mražená (cca 200 g) Čerstvé bylinky: rozmarýn, tymián, oregano, pažitka… Koření na ryby bez soli Citronová šťáva, plátky citronu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Makrela na grilu
Recept na Makrela na grilu: Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citronovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby. Rybu položíme na středně rozpálený gril (ideálně elektrický apod.) nebo ji můžeme zabalit do alobalu a vložíme na klasický gril s uhlíky. Po několika minutách otočíme; pokud se maso odděluje, můžeme rybu rozevřít na půl, vyjmout skelet a dopéci. Podáváme jako oběd nebo večeři se zeleninovou oblohou, salátem, v udržovacím režimu s celozrnným pečivem.
Poznámka k receptu na Makrela na grilu: Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 22 letých zkušeností.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Makrela na grilu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Institut kompliment
- Datum vložení: 20.07.2014
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Redukční
- Suroviny: 1 středně velká makrela, čerstvá nebo mražená (cca 200 g) Čerstvé bylinky: rozmarýn, tymián, oregano, pažitka… Koření na ryby bez soli Citronová šťáva, plátky citronu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na makrela na grilu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Makrela na grilu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Makrela na grilu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|