RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě, recepty Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě, Lososové, filety, , zapečené, , pikantní, , sýrové


Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě

Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 kousků z lososa 2 citrony /štáva a omytá, jemně nastrouhaná kůra z citronů/ 3 lžíce olivového oleje libeček, pažitka, petrželka sůl čerstvý pepř 200 gramů jemně nastrouhaného sýra -/50 gramů čedaru a 150 gramů eidamu/ 1 zakysaná smetana 5 stroužků česneku /oloupané/ 1 malá mrkev.

Lososové filety,  zapečené v  pikantní  sýrové  krustě
Zvětšit obrázek

Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě

Recept na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě:
Filety z lososa opláchneme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme nasekanými bylinkami a takto necháme asi 1 hodinku v míse v lednici. Plech si mezitím vymažeme olivovým olejem a pak na něj rozložíme naložené, ochucené kousky z lososa. Vedle v míse smicháme olivový olej, nastrouhané oba druhy sýrů,nastrouhanou mrkev,pokrájený oloupaný česnek, strouhanku, zakysanou smetanu, citronovou kůru a zbytek šťávy z citronů. Těstíčko z uvedených surovin poté naneseme na naloženého lososa na plechu a pečeme troubě na 180-200°C asi 20 minut. Když je losos dobře propečen a těstíčko začne zlátnout, vyndáme a podáváme se zeleninovým salátem, citronem a opečeným bramborem.

Poznámka k receptu na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě:
Měla jsem doma ještě z lososa asi 6 kousků a tak jsem něco včera četla v "rybích novinách" z loňského roku,nějaké postupy na rybí pokrmy a zkusila jsem podobně něco kuchtit. V začátku pečení jsem dala na vše alobal a pak po chvilce jsem ho odstranila a pekla. Jakmile je losos propečen, vypneme a podáváme pak s bramborem, nebo jen s chlebem a zeleninovým salátem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 23.08.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 6 kousků z lososa 2 citrony /štáva a omytá, jemně nastrouhaná kůra z citronů/ 3 lžíce olivového oleje libeček, pažitka, petrželka sůl čerstvý pepř 200 gramů jemně nastrouhaného sýra -/50 gramů čedaru a 150 gramů eidamu/ 1 zakysaná smetana 5 stroužků česneku /oloupané/ 1 malá mrkev
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lososové filety, zapečené v pikantní sýrové krustě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist