|
Recept na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem
Recept na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 lilky, olivový olej, sůl, 300 g mletého kuřecího masa, 6 rajčátek, 2 chilli papričky, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 100 g čedaru a strouhaný sýr Galbani Grangusto, bazalka, oregano, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem
Recept na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem: 1/ Nejdříve omyjeme lilky. Omyté a osušené lilky nakrojíme zářezy tak 1 cm od sebe a osolené necháme chvíli vypotit. Potřeme olivovým olejem a dáme péci do rozehřáté trouby do zlatohnědé barvy. Necháme vychladnout. 2/ Cibuli i česnek oloupeme, obojí nakrájíme - cibuli na drobné kostičky, česnek na plátky. Rajčátka spaříme, oloupeme a pokrájíme na malé kousky. Na oleji orestujeme cibuli s plátky česneku a necháme zesklovatět. Přidáme mleté kuřecí maso a pěkně restujeme, dokud maso nepustí šťávu. Necháme vydusit. Nakonec přidáme pokrájené chilli papričky, rajčátka a zamícháme. 3/ Zchladlé lilky vydlabeme a upečenou náplň z lilků přidáme k ostré masové směsí a vše ještě jednou dobře promícháme. Kořeníme pepřem, solí, bazalkou a oreganem. Polovinou této pikantní ostré masové směsi plníme vydlabané půlky lilkŮ, které napovrchu poklademe plátky čedaru a posypeme směsí strouhaných sýrů. Pečeme v troubě do roztavení a zapečení sýrů. Podáváme s barevnou zeleninou / okurkami, rajčaty / a pečivem. Druhou polovinu ostré masové směsi podáváme s těstovinami.
Poznámka k receptu na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem: Díky všem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 14.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 4 lilky, olivový olej, sůl, 300 g mletého kuřecího masa, 6 rajčátek, 2 chilli papričky, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 100 g čedaru a strouhaný sýr Galbani Grangusto, bazalka, oregano, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilky zapečené s ostrou kuřecí směsí a čedarem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|