|
Recept na Lilek plněný játrama s parmezánem
Recept na Lilek plněný játrama s parmezánem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Lilek plněný játrama s parmezánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lilek, 500 g kuřecích jater, 1 masox, 2 bíle papriky, 1 červená paprika, 1 jarní cibulka, 1 červená cibule, česnek, sůl, černý pepř, zázvor, bazalka, sójová omáčka, chilli omáčka, plnotučná hořčice, olej, eidam, parmezán.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lilek plněný játrama s parmezánem
Recept na Lilek plněný játrama s parmezánem: Lilek podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme dužinu a dáme bokem. Rozkrojený lilek zevnitř osolíme a necháme minimálně 10 minut vypotit. Poté lilek vytřeme ubrouskem. Na pánvi rozpálíme lžíci oleje, vložíme játra a orestujeme, k tomu přidáme bazalku, lžíci plnotučné hořčice a trošku chilli omáčky. Asi po 5 minutách přidáme pokrájenou dužinu z lilku, nakrájenou červenou a bílou papriku na nudličky, jarní a červenou cibulku na drobno, kousek rozmačkaného česneku a dle chuti nastrouhaný zázvor. Zakápneme sójovou omáčkou, masox a opepříme. Když je všechna zelenina měkká a chutě se spojí, sundáme z ohně. Vydlabaný lilek potřeme česnekem, plnotučnou hořčicí a posypeme nastrouhaným parmezánem. Naplníme směsí. Pečeme v troubě při 200° cca 25 min. Pak posypeme sýrem (eidam + parmezán) a ještě 5 minut zapékáme, aby se sýr roztekl.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilek plněný játrama s parmezánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Morin88
- Datum vložení: 02.07.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 lilek, 500 g kuřecích jater, 1 masox, 2 bíle papriky, 1 červená paprika, 1 jarní cibulka, 1 červená cibule, česnek, sůl, černý pepř, zázvor, bazalka, sójová omáčka, chilli omáčka, plnotučná hořčice, olej, eidam, parmezán
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilek plněný játrama s parmezánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilek plněný játrama s parmezánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilek plněný játrama s parmezánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|