|
Recept na Lahůdkový marinovaný vepřový bok
Recept na Lahůdkový marinovaný vepřový bok je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Lahůdkový marinovaný vepřový bok budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřového bůčku 3 stroužky česneku (CZ) 2 cibule, 2 mrkve nové koření, celý pepř, bobkový list sůl, pepř, Marináda: 1 palice česneku (CZ) 2 lžičky maďarské sladké papriky sůl, pepř, kmín, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Lahůdkový marinovaný vepřový bok
Recept na Lahůdkový marinovaný vepřový bok: Vepřový bok si naporcujeme na stejně velké špalíky. Do hrnce dáme vodu, a jakmile začne vřít, tak opatrně vložíme maso. Přidáme koření a zeleninu. Necháme vařit do změknutí. Po uvaření maso vyjmeme – odstraníme případné kosti a necháme lehce vychladnout. V misce si smícháme utřené stroužky česneku se solí, papriku, pepř, kmín a lžící oleje. Vzniklou pastu poctivě vetřeme do uvařených špalíků vepřového bůčku. Takto ochucené maso zabalíme do alobalu a necháme v lednici minimálně týden odležet a poté podáváme s čerstvým chlebem a pivem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lahůdkový marinovaný vepřový bok, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 24.01.2012
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřového bůčku 3 stroužky česneku (CZ) 2 cibule, 2 mrkve nové koření, celý pepř, bobkový list sůl, pepř, Marináda: 1 palice česneku (CZ) 2 lžičky maďarské sladké papriky sůl, pepř, kmín, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lahůdkový marinovaný vepřový bok,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lahůdkový marinovaný vepřový bok - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lahůdkový marinovaný vepřový bok
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|