Recept na Labské kotlety
Recept na Labské kotlety je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Labské kotlety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové kotlety sůl mletý pepř drcený kmín 2 stroužky česneku bezlepková mouka 2-3 lžíce sádla nebo oleje 2 středně velké cibule.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Labské kotlety
Recept na Labské kotlety: Kotlety na okraji několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme prolisovaným česnekem a poprášíme moukou. Kotlety poté na oleji z obou stran zprudka opečeme. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli a osmahneme. Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Kotlety podáváme s bramborem.
Poznámka k receptu na Labské kotlety: ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Labské kotlety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Papunka (Eva)
- Datum vložení: 24.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové kotlety sůl mletý pepř drcený kmín 2 stroužky česneku bezlepková mouka 2-3 lžíce sádla nebo oleje 2 středně velké cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na labské kotlety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Labské kotlety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Labské kotlety
|
|