Recept na Kysané červené zelí mistra kuchaře
Recept na Kysané červené zelí mistra kuchaře je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Kysané červené zelí mistra kuchaře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Já použila tyto dávky : 5 kg červeného zelí (2-3 hlavy podle velikosti) 1 kg cibule sůl kmím celý pepř cca 30g soli na 1 kg zelí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kysané červené zelí mistra kuchaře
Recept na Kysané červené zelí mistra kuchaře: Zelí nakrouháme nebo nakrájíme, smícháme s cibulí a kořením. Naplníme sklenice, zavíčkujeme a necháme ne teplém místě 3-4 týdny kysat. Voda bude vytékat, tak je dobře, pokud bude víčko nafouklé, nechat v klidu na plechu, pokud víčka samy nesplasknou.
Poznámka k receptu na Kysané červené zelí mistra kuchaře: Je to muj první pokus.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kysané červené zelí mistra kuchaře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Maryla337
- Datum vložení: 19.12.2014
- Počet porcí: 6-8 sklenic
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Já použila tyto dávky : 5 kg červeného zelí (2-3 hlavy podle velikosti) 1 kg cibule sůl kmím celý pepř cca 30g soli na 1 kg zelí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kysané červené zelí mistra kuchaře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kysané červené zelí mistra kuchaře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kysané červené zelí mistra kuchaře
|
|