Recept na Kuřecí uzená "krémovka"
Recept na Kuřecí uzená "krémovka" je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Kuřecí uzená "krémovka" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuřecí uzená čtvrtka /cca 250 g 1 tenký plátek celeru 1 mrkev 1 cibule 1 bobkový list 3 kuličky pepře 1 kostka kuřecího bujónu(lze vynechat) sůl dle potřeby 1,5 l studené vody čerstvá zelená petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí uzená "krémovka"
Recept na Kuřecí uzená "krémovka": Maso opláchneme a společně s kořením a očištěnou zeleninou vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou a od doby varu na mírném plameni pod pokličkou vaříme v obyčejném hrnci 30minut,v papiňáku 15minut. Poté hrnec odstavíme a vývar scedíme. Maso obereme vložíme nazpět do vývaru i se zeleninou a tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka. Prohřejeme, dle potřeby dochutíme a podáváme buď s rýží, kroupama, nebo se smaženým hráškem. Sypeme čerstvou nasekanou petrželkou.
Poznámka k receptu na Kuřecí uzená "krémovka": Tato krémová pochoutka nám také chutná se zakysanou smetanou, nebo s kefírem. Pokud ji vařím v této verzi, dávám do základu pouze necelý litr vody a po rozmixování doplním buď kefírem, nebo zakysankou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí uzená "krémovka", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 24.10.2012
- Počet porcí: cca 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 kuřecí uzená čtvrtka /cca 250 g 1 tenký plátek celeru 1 mrkev 1 cibule 1 bobkový list 3 kuličky pepře 1 kostka kuřecího bujónu(lze vynechat) sůl dle potřeby 1,5 l studené vody čerstvá zelená petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí uzená "krémovka",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí uzená "krémovka" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí uzená "krémovka"
|
|