|
Recept na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží
Recept na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí roládka na zázvoru s rýží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4ks kuřecích prsíček 2lžíce strouhaného zázvoru(může být i sušený) 4lžíce ostrého kečupu 150g anglické slaniny(já měla schwarcvaldskou šunku) 1 velká cibule 2lžíce hladké mouky olej,sůl,pepř,máslo,bylinky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží
Recept na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží: Kuřecí prsíčka prořízneme na plátky aby nebyla tak silná.Maso osolíme,popepříme,potřeme kečupem a posypeme zázvorem.Pak na něj položíme plátek anglické slaniny a maso zavineme do roládky.Spíchneme párátkem,nebo převážeme nití.Oloupeme si cibuli a nakrájíme na větší kousky.Do pekáčku nalijeme olej a nasypeme pokrájenou cibuli.Pak vložíme roládky,malinko podlijeme vývarem,nebo vodou a dáme do trouby.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35min na 180st.V průběhu pečení maso obracíme a přeléváme výpekem a podléváme vodou tak,aby se cibule nespálila.Upečené maso vyndáme a masový výpek vyrestujem na tuk,zaprášíme hladkou moukou a orestujem.Pak přidáme lžíci kečupu,zalijeme vývarem a omáčku krátce provaříme.Maso nakrájíme na plátky položíme na něj plátek másla a posypeme bylinkama a dáme na chvíli do trouby,nebo na gril malinko osmahnout,než se máslo s bylinkama rozpustí.Pak servírujem na talíř s rýží a polijeme omáčkou.Cibuli,kdo jí nemá rád na talíři můžeme propasírovat,jinak se podává s masem.
Poznámka k receptu na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží: Na přípravu tohoto jídla můžeme místo kuřecího masa použít i vepřové,nejlépe z plece a pak bude roláda větší.Inspiraci na toto jídlo jsem našla v hodně starém vydání z časopisu Rytmus života,kde byl původní recept dělán právě z vepřové plece.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí roládka na zázvoru s rýží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
- Datum vložení: 07.05.2010
- Počet porcí: 4porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4ks kuřecích prsíček 2lžíce strouhaného zázvoru(může být i sušený) 4lžíce ostrého kečupu 150g anglické slaniny(já měla schwarcvaldskou šunku) 1 velká cibule 2lžíce hladké mouky olej,sůl,pepř,máslo,bylinky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí roládka na zázvoru s rýží,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí roládka na zázvoru s rýží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí roládka na zázvoru s rýží
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|