RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí, recepty Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí, Kuřecí, plátek, , sýrovou, čepicí


Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí

Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků kuřecího masa ( já měla 3 prsa - rozkrojila jsem je napůl) koření na maso dle chuti (mám vyzkoušeno Gyros nebo grilovací, lze určitě použít i na drůběž, či jen sůl, pepř ...) 1 cibule 2-3 stroužky česneku 150 g eidamu 1 zakysaná smetana sůl, pepř koření provensálké bylinky a/nebo trošku petrželky 1 vejce olej 1 kostka drůbežího bujonu.

Kuřecí plátek pod  sýrovou čepicí
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí

Recept na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí:
Maso lehce naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nezkroutilo. Z obou stran posypeme kořením. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme pár půlkoleček cibule a pár plátků česneku, necháme lehce zesklovatět. Pak zprudka opečeme maso z obou stran, vyjmeme a dáme do pekáčku, ve kterém budeme zapékat. Ve výpěku orestujeme i zbylou cibuli a česnek. Poklademe na plátky masa - přilijeme, pokud nemáme moc, i výpek. V hrníčku rozpustíme kostku bujonu (zalijeme vroucí vodou, zamícháme). Maso podlijeme připraveným vývarem. Přikryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do vyhřáté trouby na 200°cca 15 min. Mezitím si nastrouháme sýr najemno. V mističce rozmícháme zakysanou smetanu s nastrouhaným sýrem, lehce osolíme, opepříme a přidáme dle chuti bylinku a/nebo petřželku. Maso vyndáme, pokud je již hotové, naneseme na něj připravenou sýrovou směs a dáme zpět do trouby zapéct dozlatova - pokud máme, použijeme horký vzduch. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou(chřestem) a/nebo tatarkou.

Poznámka k receptu na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí:
http://www.toprecepty.cz/recept/27764-bily-chrest-...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Montanka
  • Datum vložení: 12.08.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 6 plátků kuřecího masa ( já měla 3 prsa - rozkrojila jsem je napůl) koření na maso dle chuti (mám vyzkoušeno Gyros nebo grilovací, lze určitě použít i na drůběž, či jen sůl, pepř ...) 1 cibule 2-3 stroužky česneku 150 g eidamu 1 zakysaná smetana sůl, pepř koření provensálké bylinky a/nebo trošku petrželky 1 vejce olej 1 kostka drůbežího bujonu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí plátek pod sýrovou čepicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist