|
Recept na Kuřecí paprikajda
Recept na Kuřecí paprikajda je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Kuřecí paprikajda budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na vývar: kuřecí maso nebo kostry cibule, celý pepř Na přípravu polévky: olej, cibule, červená paprika (kalifornská), česnek, sl. paprika, lžička uzené papriky, sůl, pepř, chilli, na dochucení dle libosti bujon.kostku, majoránka, petrželka na ozdobu Zavářka do polévky: olej, hrubá mouka (asi jeden 200 ml hrnek),1 - 2 vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí paprikajda
Recept na Kuřecí paprikajda: Z koster (masa), cibule a celého pepře připravíme vývar (v papiňáku cca 25 minut). Po uvaření vyjmeme maso, případně obereme od kosti, vývar slijeme přes sítko. Na trošce oleje osmažíme za stálého míchání hrubou mouku, po jejím zhnědnutí odstavíme. Do směsi přidáme 1 - 2 vejce, mícháme. Utvoří se nám hrudky, které si dáme na talíř, případně je ještě můžeme rozdělit na menší kousky. Na trošce oleje si osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájenou červenou papriku a restujeme. Přidáme obrané maso, rozmačkaný česnek, lžíci sladké papriky, lžičku uzené papriky, zalijeme vývarem a provaříme cca 10 minut. Poté vsypeme do polévky zavářku z hr. mouky, provaříme cca 5 minut. Dochutíme solí, pepřem, maggi (dle libosti), okořeníme chilli, majoránkou a bylinkami.
Poznámka k receptu na Kuřecí paprikajda: Tento recept najdete také na: http://www.zdravavarecka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí paprikajda, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iljusa
- Datum vložení: 08.01.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Na vývar: kuřecí maso nebo kostry cibule, celý pepř Na přípravu polévky: olej, cibule, červená paprika (kalifornská), česnek, sl. paprika, lžička uzené papriky, sůl, pepř, chilli, na dochucení dle libosti bujon.kostku, majoránka, petrželka na ozdobu Zavářka do polévky: olej, hrubá mouka (asi jeden 200 ml hrnek),1 - 2 vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí paprikajda,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí paprikajda - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí paprikajda
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|