|
Recept na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě
Recept na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuřecí křidélka v pikantní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg kuřecích křídel koření na rožnění,nebo grilování olej na smažení na šťávu 1 pl oleje 1 cibule nakrájená nadrobno 2 rajčata bez slupky nakrájená na větší kostky 2 pl čerstvého zázvoru pokrájeného nadrobno 4 pl sladké chilli omáčky 100 g očištěné cukety nakrájené na větší kostky Pokud budeme chtít, můžeme křídla naložit přes noc do marinády smíchané z: 600 ml kefíru 2 prolisované stroužky česneku 1 pl prolisovanéh čerstvého zázvoru 1 pl sušeného rozmarýmu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě
Recept na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě: Křídla očistíme, odřízneme v kloubu poslední špičatý článek(přichytává se při pečení)a buď posypeme kořením a zprudka opečeme ve větším množství oleje a odložíme stranou, nebo nekořeníme ničím, naložíme do marinády a necháme v lednici přes noc uležet. Poté marinádu necháme z křídel mírně okapat, prudce osmažíme a odložíme stranou. V pekáčku na oleji zpěníme cibuli, přidáme rajčata, zázvor, cuketu a chilli omáčku. Osmažená křídla do této směsi narovnáme, vložíme do předehřáté trouby(já mám plynovou) a nepřikryté na 3/4výkon pečeme 20minut. Podáváme se šťouchanými bramborami, nebo s rýží.
Poznámka k receptu na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě: Jsem ráda,že se receptík líbíKdyž se křidýlka naloží,jsou taková křehčí a chutnější Děkuji všem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí křidélka v pikantní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 06.11.2012
- Počet porcí: 2-3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kg kuřecích křídel koření na rožnění,nebo grilování olej na smažení na šťávu 1 pl oleje 1 cibule nakrájená nadrobno 2 rajčata bez slupky nakrájená na větší kostky 2 pl čerstvého zázvoru pokrájeného nadrobno 4 pl sladké chilli omáčky 100 g očištěné cukety nakrájené na větší kostky Pokud budeme chtít, můžeme křídla naložit přes noc do marinády smíchané z: 600 ml kefíru 2 prolisované stroužky česneku 1 pl prolisovanéh čerstvého zázvoru 1 pl sušeného rozmarýmu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí křidélka v pikantní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí křidélka v pikantní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí křidélka v pikantní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|