RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou, recepty Kuřecí kapsa s nádivkou, Kuřecí, kapsa, nádivkou


Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou

Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuřecí kapsa s nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 větší kuřecí prsní řízky, sůl, olej, zhruba 2-3 lžičky hladké mouky a možno i kousek drůbežího bujónu v kostce. Na nádivku: 1/2 - 3/4 starší, ale vláčné žemle, 4 - 5 lžic mléka - podle potřeby, kousek mrkve, 1 - 2 lžíce dýňových semínek, čerstvý nebo sušený tymián, 1 vejce, sůl..

Kuřecí kapsa s nádivkou
Zvětšit obrázek

Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou

Recept na Kuřecí kapsa s nádivkou:
Jako první si připravíme nádivku. Mrkev nakrájíme na drobnější kostičky a chvíli povaříme, zcedíme. Žemli nakrajíme taktéž na drobné kostičky a podle potřeby ji trochu zvlhčíme mlékem. Přidáme mrkev, dýňové semínko, tymián, trochu rozšlehané vejce, sůl a zamícháme. Maso opatrně naklepeme do šířky, trochu osolíme, doprostřed dáme nádivku, přeložíme, sepneme párátky a trošku osolíme. Kapsy zprudka opečeme z obou stran na oleji, do výpeku přidáme hladkou mouku, chvíli necháme osmahnout za stálého míchání, zalijeme vodou, můžeme přidat kousek drůbežího bujónu, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Občas opatrně otočíme. Místo mrkve a semínek se dá použít kuřecí játra, ta se nakrájí na drobné kousky a podusí na cibulovém základu. Z koření se pak přidá pepř, majoránka a možno i česnek. Do kapes nedáváme nádivky příliš mnoho, dušením zvětší trochu objem a kapsy můžou prasknout. Nádivka ale drží pohromadě.

Poznámka k receptu na Kuřecí kapsa s nádivkou:
Inspiraci jsem čerpala v časopise Chvilka pro tebe, kde se touto nádivkou plnily kuřecí stehna a pekly se.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí kapsa s nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Merylas
  • Datum vložení: 04.12.2008
  • Počet porcí: Zhruba 7
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 4 větší kuřecí prsní řízky, sůl, olej, zhruba 2-3 lžičky hladké mouky a možno i kousek drůbežího bujónu v kostce. Na nádivku: 1/2 - 3/4 starší, ale vláčné žemle, 4 - 5 lžic mléka - podle potřeby, kousek mrkve, 1 - 2 lžíce dýňových semínek, čerstvý nebo sušený tymián, 1 vejce, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí kapsa s nádivkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí kapsa s nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí kapsa s nádivkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist