|
Recept na Kuřecí játra s Ljutěnicí
Recept na Kuřecí játra s Ljutěnicí je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Kuřecí játra s Ljutěnicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g kuřecích jater 1 sklenka Ljutěnice ( viz. foto) - bulharská pikantní zeleninová směs 100g slaniny 1 cibule 2 stroužky česneku čerstvá saturejka ( popř. oregáno) 1/2KL drceného kmínu 1KL sladké nebo pálivé papriky sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí játra s Ljutěnicí
Recept na Kuřecí játra s Ljutěnicí: Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme pokrájená játra, okořeníme, osolíme a přimícháme Ljutěnici. Podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme cca 15 minut. Nakonec přidáme posekaný česnek a saturejku a ještě 5 minut prováříme. Kdo chce více omáčky, podlije větším množstvím vody a nakonec podle zvyklostí zahustí. My máme raději jen vydušenou šťávu. Já jsem ještě přidala zelené fazolky, ale nejsou tam nezbytně nutné, někdo je rád, jiný ne, takže je do surovin neuvádím.
Poznámka k receptu na Kuřecí játra s Ljutěnicí: Játra nám nevadí, saturejka se ujala a už i roste, jen tu Ljutenici nevedeme, ale proč v budoucnu nezkusit
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí játra s Ljutěnicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 11.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 500g kuřecích jater 1 sklenka Ljutěnice ( viz. foto) - bulharská pikantní zeleninová směs 100g slaniny 1 cibule 2 stroužky česneku čerstvá saturejka ( popř. oregáno) 1/2KL drceného kmínu 1KL sladké nebo pálivé papriky sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí játra s ljutěnicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí játra s Ljutěnicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí játra s Ljutěnicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|