|
Recept na Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Recept na Kuřecí čtvrtky na černém pivu je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Kuřecí čtvrtky na černém pivu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí čtvrtky,nebo stehna sůl 2 lžíce celého kmínu 1 velká cibule 250 ml černého Kozla 100 ml horké vody silnější plátek másla na zjemnění šťávy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Recept na Kuřecí čtvrtky na černém pivu: Do většího pekáče s víkem dáme nadrobno nakrájenou cibuli a na drobné kousky nakrájený tuk a kůžičky, které jsme odřezali ze stran kuřecích čtvrtek. Na to položíme osolené a kmínem hustě posypané čtvrtky, podlijeme pivem a horkou vodou. Přiklopíme druhou částí pekáče, pokud nemáme, přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na 3/4výkon 20minut. Poté troubu ubereme na poloviční výkon a již bez zakrytí dopékáme cca dalších 20minut do zlatavé barvy. Během pečení maso přeléváme výpekem. Na každý kousek měkkého masa dáme kousek másla a necháme ve vypnuté troubě rozpustit. Podáváme s knedlíkem a s dušeným zelím. Hodí se hlávkové i kysané.
Poznámka k receptu na Kuřecí čtvrtky na černém pivu: Já jsem podávala s červaným zelím na víně http://www.toprecepty.cz/recept/30710-cervene-zeli... Uvedené časové údaje jsou orientační. Záleží, jaký druh trouby máme. Já mám plynovou. S pivem opatrně,pokud se ho přidá více, tak jídlo hořkne. Našla jsem pár receptů s černým pivem,tak je přidávám do podobných.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuřecí čtvrtky na černém pivu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 06.12.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 4 kuřecí čtvrtky,nebo stehna sůl 2 lžíce celého kmínu 1 velká cibule 250 ml černého Kozla 100 ml horké vody silnější plátek másla na zjemnění šťávy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuřecí čtvrtky na černém pivu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuřecí čtvrtky na černém pivu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuřecí čtvrtky na černém pivu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|