|
Recept na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Recept na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014 je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014 budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g širokých nudlí, 8 plátků kuřecích prsíček, 2 paprikové lusky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 rajčata, 2 jablka, 50 g másla, pepř, sůl, 100 g mandlových plátků, arašídový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Recept na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014: Postup: Papriky nakrájíme na kostičky, cibuli jemně nasekáme, česnek hrubě nastrouháme. Na polovině másla zpěníme cibuli, přidáme papriky, česnek a pepř. Za stálého míchání vše opékáme, dokud česnek nezačne zlátnout. Pak nádobu odstavíme z plotny. Nudle uvaříme ve slané vodě, scedíme, dáme okapat a vsypeme k zeleninové směsi, kam doplníme i drobně krájená rajčata. Vše důkladně promícháme a necháme chvíli dojít pod pokličkou. Na zbytku másla orestujeme z obou stran kuřecí plátky, osolíme a mírně opepříme. Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na plátky silné 2 cm, které opečeme na tuku, kde se připravovalo maso. Zvlášť pak orestujeme plátky mandlí na arašídovém oleji. Jakmile začnou růžovět, odstavíme je z plotny. Na talíř dáme nejprve nudle, na ně položíme plátky masa, poté jablka a nakonec vše posypeme mandlemi.
Poznámka k receptu na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014: Tento recept som nasiel na svojom starom pocitaci okopirovany neviem odkial, ja som ho len uvaril a mozem potvrdit ze pan Jaromir Trejbal bol naozaj majster kuchar. Je to vyborny recept. Preco 2014? Vlasta Burian mal rad zdravu stravu a ja som nahradil siroke nodle, spenatovymi sirokymi a pridal cherry paradajky, inak presne podla originalu http://www.novinky.cz/zena/styl/247209-v-labuznick...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nonya
- Datum vložení: 03.10.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g širokých nudlí, 8 plátků kuřecích prsíček, 2 paprikové lusky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 rajčata, 2 jablka, 50 g másla, pepř, sůl, 100 g mandlových plátků, arašídový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře vlasty buriana s milánskými nudlemi 2014,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014 - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|