RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem, recepty Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem, Kuře, červeným, zelím, br., knedlíkem


Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 Kuře,500g Červeného sterilovaného zelí, 1,5 Kg. Brambor, 2 hrnky Pol. mouky,2 pol. lžíce Hl. mouky, sůl, kmín, cukr, 1 větší cibule, olej, 200g Špeku ( slaniny ).

Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem
Zvětšit obrázek

Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Recept na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem:
Kuře naporcujeme, osolíme, vložíme do pekáče a na povrchu pokmínnujeme. Nakonec proložíme špekem a podlejeme vodou. Dáme nezakryté do předehřáté trouby asi na 230 stupňů. Po 15. minutách zakrejeme pekáček alobalem. Necháme asi půl hod. péci a potom opět odkrejeme. Pečeme do ztmavnutí. Zelí dáme do hrnce s trochou vody a jemně pokmínujeme. Dusíme cca 1 hod. do změknutí. Nakrájíme cibuli a jemně podusíme na oleji do voňava. Pridáme ji do zelí. Hl. mouku smícháme s trochou vody a uděláme záklechtku. Poté vlejeme do zelí a pořádně promícháme. Vaříme 10. min. Nakonec dochutíme solí a cukrem. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, vymačkáme z nich vodu, přidáme polhr. mouku a opět dobře promícháme. Uděláme si tužší těsto na knedlíky. Vytvarujeme si polévkovou lžící kulaté knedlíky. Nakonec vložíme do osolené vroucí vody. Vaříme asi půl hodiny.

Poznámka k receptu na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem:
Super, vyzkouším právě teď. :) Jen to zelí dělám 20 - 35 minut, a strouhám do něj pak půl jablka a malou bramboru, tím se krásně zahustí, jablíčkem nasládne a jinak brambora není vůbec cítit. :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Honza a Blanka
  • Datum vložení: 17.03.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 Kuře,500g Červeného sterilovaného zelí, 1,5 Kg. Brambor, 2 hrnky Pol. mouky,2 pol. lžíce Hl. mouky, sůl, kmín, cukr, 1 větší cibule, olej, 200g Špeku ( slaniny )
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře s červeným zelím a br. knedlíkem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist