|
Recept na Kuře ala bárt
Recept na Kuře ala bárt je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Kuře ala bárt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší kuře (podle strávníků), cibule, 1 stroužek česneku, hořčice, kečup, 1 lžíce worchestrové omáčky, pepř, olej, 1/2 lžičky zázvoru, kousek másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kuře ala bárt
Recept na Kuře ala bárt: Kuře naporcujeme, osolíme a poklademe do pekáče se třemi lžícemi oleje. Ve větším hrníčku rozmícháme přibližně 1:1 hořcici s kečupem, půl lžičky zázvoru, stroužek propasírovaného česneku, velkou lžíci worchestru a špetku pepře. Vzniklé "bláto" naneseme na kuře tak, že prakticky není pod nánosem vidět. Směs může být i kolem kuřete v pekáči, je to nakonec vynikající sos. Na to poklademe kolečka cibule a pár kousků másla. Pak se vše upeče za občasného podlévání. Toto kuře dělám většinou na silvestra. Je to tak pro čtyři strávníky. Podávám to tak, že kuře nechám v pekáči, kolem kterého se sesedneme, každý si na svůj talíř vezme co chce a do sosu v pekáči se namáčí chléb nebo jiné pečivo, které k tomu podávám.
Poznámka k receptu na Kuře ala bárt: moc lákavé, už se mi dopéká k obědu a voní to zatím krááásně posílám bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kuře ala bárt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: baart
- Datum vložení: 07.02.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 větší kuře (podle strávníků), cibule, 1 stroužek česneku, hořčice, kečup, 1 lžíce worchestrové omáčky, pepř, olej, 1/2 lžičky zázvoru, kousek másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kuře ala bárt,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kuře ala bárt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kuře ala bárt
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|