|
Recept na Kung - Pao
Recept na Kung - Pao je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Kung - Pao budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová kýta, cibule, zelená paprika, solamyl, 1 vejce, sojová omáčka, worchestrová omáčka, maggi, sůl, sušená cibule, zázvor, chili paprička, nakládaná kápie, arašídy, sůl, pepř, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Kung - Pao
Recept na Kung - Pao: Vepřové maso nakrájíme na kousíčky, obalíme v solamylu a zamícháme s vejcem, osolíme a necháme proležet (stačí 2 hodinky). Cibuli nakrájíme na céčka a osmahneme na oleji, přidáme naložené maso a restujeme. Poté pořádně zakápneme sojovou a worchesterovou omáčkou ( 2/3 sojovky, 1/3 worchestru) a trošinkou maggi a necháme restovat. Solíme a dochucujememe omáčkami tak, jak máme rádi. Přidáme kápii a nakrájenou zelenou papriku, chilli papričiku a zázvor. Podlejeme trošinkou vody (podle toho, jak moc hustou směs chceme mít). Nakonec přidáme arašídové nesolené oříšky a posypeme sušenou cibulí
Poznámka k receptu na Kung - Pao: Tato úprava kung paa je výborná, určitě vyzkoušejte. Je taková domácí a výborná. Přílohou je samozřejmě rýže :-) Všem vám přeji dobrou chuť!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Kung - Pao, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: majda1512
- Datum vložení: 09.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová kýta, cibule, zelená paprika, solamyl, 1 vejce, sojová omáčka, worchestrová omáčka, maggi, sůl, sušená cibule, zázvor, chili paprička, nakládaná kápie, arašídy, sůl, pepř, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na kung - pao,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Kung - Pao - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Kung - Pao
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|