Recept na Křupavý pstruh s mátou
Recept na Křupavý pstruh s mátou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Křupavý pstruh s mátou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 ks pstruha 1 PL nastrouhané limetkové kůry 30 ml olivového oleje 2 stroužky česneku 1 PL nasekaných mátových lístků kouřová sůl pepř hladká mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Křupavý pstruh s mátou
Recept na Křupavý pstruh s mátou: Pstruhy očistíme a do kůže uděláme 3 zářezy. Česnek utřeme nožem a smícháme s mátou, limetkovou kůrou, olejem, solí a pepřem. Směsí potřeme pstruhy zevně i vnitřně a dáme alespoň na 30 minut odležet. Po odležení pstruhy lehce poprášíme hladkou moukou a dáme na rozpálený gril. Grilujeme cca 7 minut z každé strany - záleží na velikosti pstruhů a teplotě grilu.
Poznámka k receptu na Křupavý pstruh s mátou: PL - polévková lžíce
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavý pstruh s mátou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 19.09.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 ks pstruha 1 PL nastrouhané limetkové kůry 30 ml olivového oleje 2 stroužky česneku 1 PL nasekaných mátových lístků kouřová sůl pepř hladká mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavý pstruh s mátou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavý pstruh s mátou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavý pstruh s mátou
|
|