|
Recept na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou
Recept na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 větších brambor 2-3 plátky uzené krkovice 1 vejce 4-5 PL hladké mouky (nebo podle sebe a hustoty těsta) sůl, čerstvý mletý pepř, špetka uzené papriky kmín, čerstvě promnutá majoránka 6 stroužků česneku sušená saturejka olej na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou
Recept na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou: Uzenou krkovici pokrájíme a posypeme promnutou majoránkou se saturejkou. Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přebytečnou vodu vymačkáme. Přidáme vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, sůl, pepř, drcený kmín, uzenou papriku a ještě trošku majoránky. Těsto dobře promícháme. Na dno pánve s rozpáleným olejem dáme lžíci bramborákového těsta, necháme chvíli péci, na opečené těsto položíme plátek okořeněné uzené krkovice a překryjeme opět lžící bramborákové směsi. Plněné bramboráky opečeme po obou stranách pěkně dozlatova a dokřupava.
Poznámka k receptu na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou: Do těsta jsem přidala lžíci a půl piva. Mělo to zase jiný šmrnc..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 04.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 6 větších brambor 2-3 plátky uzené krkovice 1 vejce 4-5 PL hladké mouky (nebo podle sebe a hustoty těsta) sůl, čerstvý mletý pepř, špetka uzené papriky kmín, čerstvě promnutá majoránka 6 stroužků česneku sušená saturejka olej na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Křupavý bramborák s uzenou krkovicí a saturejkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|